2011. július 12., kedd

Life coaching






 Egy gyümölcsöző kapcsolat. 
Cselekvésorientált. 


 Ha vannak határozott céljaid, azok véghezvitelében való hathatós támogatás. 
 Ha még nem annyira határozottak a céljaid, akkor azok pontosításában való segítség is. 


 Tulajdonképpen mint partnerek, együttműködünk, mégpedig lendületesen és "akcióorientáltan". Ennek segítségével azt tapasztalod, hogy sokkal, sőt összehasonlíthatatlanul hatékonyabb vagy, mint egymagad. 


 Sokkal komolyabban veszed magad és a céljaidat. 
Sokkal fókuszáltabban, összeszedettebben, koncentráltabban cselekszel. Ezek által nagyságrendekkel kiegyensúlyozottabb és elégedettebb leszel az életeddel és önmagaddal. 


 E szolgáltatásra szükség lehet személyes és szakmai áttöréseket elérni akarók esetében egyaránt. Sokkal könnyebb jó döntéseket hozni, amelyekkel később, visszatekintve is maximálisan elégedett leszel. Áttöréseket fogsz elérni életedben, amelyeket e segítség nélkül nem, vagy talán csak keserves nehezen értél volna el. 


 A life coaching nem a múlt elemzéséről, hanem az előrehaladásról, a határozott továbblépésről szól. Tisztázzuk, hogy hol tartasz most és hogy hol szeretnél lenni. Pontosan meghatározzuk a célokat, amelyek természetesen már, mint személyes célok megvannak a gondolataidban, de általában ezek nincsenek leírva, pontosítva és részletezve. A célokról való pontos képalkotás fantasztikus élmény és rendkívül hatásos. ;) Tisztázzuk azt is, mi tart vissza álmaid megvalósításától, céljaid véghezvitelétől. 
 Eltávolítjuk az akadályokat, így életminőséged nagyságrendekkel megnövekszik.

  Jól hangzik?  :-)