2012. május 3., csütörtök

Beleszeretni az életbe II.



Vigyázz az idézetekkel! A haszontalan, negatív, fájdalmas, keserű gondolatokat, még ha híres és nagyrabecsült ember mondta is, nem kell szajkózni. Sajnos sokan nemcsak hogy ismételgetik ezeket, hanem egyenesen ezekre a hibás programokra építik az életüket. Sok esetben teljesen észrevétlenül.

 Ha boldogtalan és sikertelen vagy, annak az oka lehet 
egy-egy ilyen rossz program. Ha nálad a háttérben, tudat alatt például az fut, hogy "Minden azért van, hogy kiábránduljunk belőle", akkor ne csodálkozz, hogy ez meg is valósul az életedben. Ha neked minden azért van, hogy kiábrándulj belőle, akkor valószínűleg az van, hogy emiatt a hibás meggyőződés miatt mindig gyorsan továbblépsz, még mielőtt felfedezhetted és megélhetted volna a csodát abban, amivel éppen találkozol. 


Továbbrohansz ahelyett, hogy a maguk mélységében megértetted, megélted és megismerted volna az élet csodáit, gyönyörűségeit.  Ráadásul a rossz program újabb és újabb kudarcokat és valóban fájdalmas eseményeket hoz létre neked. 




  




 Emlékezz: a szellem ( a tudat) a gondolattal és az érzelemmel együtt TEREMT. Ezt az egyszerű alapigazságot nem lehet elégszer hangsúlyozni és tudatosítani.