2012. június 10., vasárnap

Titkok; a tiszta kommunikáció művészete; mit érzel igazából avagy egy csodálatos idézet nektek mára

 "És monda az angyal nékik:
Ne féljetek, mert ímé hirdetek nektek nagy örömet,
mely az egész népnek öröme lesz majd.

- Lukács evangéliuma, 2:10




 Ongkanon Isten küldötte. Szeretetet hoz neked, és vezérel hazavivő utadon. Gyakran közvetítő szerepet játszik: emlékezetedbe idézi spirituális sorsodat. Minden vágya az, hogy segítségedre legyen az igazság felkutatásában. Hívd Ongkanont gyakran, kérd, hogy lebbentse föl az illúziók fátylát, és hozzon összeköttetésbe Örök Éneddel.
Az angyalok a lélek szintjén szavak nélkül kommunikálnak. Mély érzéseiket telepatikus úton adják tovább, kizárva a félreértés lehetőségét is. Az emberek kifejlesztették a beszédet, amely roppant alkalmas a becsapásra, félreértésre és fölös feltevések felkeltésére. Hogy a dolgot tovább bonyolítsuk, zömünket arra tanítottak, hogy nem okos dolog azt mondani, amit igazából érzünk. Ugyan mit nem mersz napfényre hozni és miért? Igyekezz kapcsolataidban a szeretetteljes, de nyers őszinteség fokára lejutni. Ha az igazságot feltárandó érzéseid mélyére hatolsz, a szeretetnek és megértésnek hihetetlen kiáradását idézheted elő.
Amit félsz kimondani, elárulja, milyen irányban kell dolgoznod. Nehezedre esik, vagy képtelen vagy másoknak elárulni, mit érzel konfliktus esetén? Tudatában vagy-e egyáltalán, mit érzel? Félsz attól, amire érzéseid figyelmeztetnek? Hajlamos vagy dührohamokra? Beléd fagy-e olykor úgy a szó, hogy meg sem bírsz szólalni? Képes vagy-e bízni abban, hogy mások méltányolják érzéseidet? Tetszésre törsz-e mindenáron? Pedig talán mondhatnál bármit, ők nyitott szívvel fogadnák, és szeretettel válaszolnának rá! Az olyan kapcsolatok, amelyek egyre szorosabbá válnak, egyre több szívből jövő, igaz kommunikációt tesznek lehetővé, becses ajándékai a szeretetnek. Ha bizonyos kapcsolatok félelmet, haragot, bizalmatlanságot vagy sértettséget váltanak ki belőled, az legbenső érzéseidet tükrözi. Ha hajlandó vagy fényt deríteni ezekre a sötét érzésekre, ha mélyre hatolva megérted, mitől félsz a leginkább, és a szeretet által felszabadulsz a félelem alól, megnyílik az út az előtt, hogy javítsd kapcsolataidat embertársaiddal.
Igazságra törekedj mindenféle kommunikációban, olyan egyszerű dolgokon kezdve, mint egy üdvözlőkártya gyerekszülés alkalmából, olyan bonyolult kapcsolatokig, amilyen a házasság. Ismerd meg, mi a te igazad, mi a másoké, és igyekezz megtalálni a módját a kölcsönös megértésnek."


(Meditációk angyalkártyával, 20. lap)