2012. november 9., péntek

"A lehetőségeidet igazítsd az álmaidhoz, ne fordítva!"


http://www.facebook.com/soulstructures
  
 Az álmok meg nem valósulásának minden esetben valamilyen belső korlát az oka. Ezek (a teljesség igénye nélkül) a következők lehetnek:
  •  Van egy rész a személyiségünkben, ami -valamilyen régi trauma miatt létrejött blokk által- megakadályozza, hogy megvalósuljon, amire vágyunk
  • Van egy korlátozó hit, hiedelem, ami egyenesen "előírja" nekünk, hogy ne tegyünk a megvalósulásért
  • A megvalósulás utáni vágynál a megvalósulással együtt járó körülményektől való félelem  sokkal erősebb
  • Hiányzik a megfelelő, jól átgondolt cselekvési terv; a célkitűzés
  • Megvan a célkitűzés, a terv, de nincs támogatásA másokat illetve mások szükségleteit is figyelembe vevő, bölcs önmegvalósítás útján rengeteg támogató, hasznos és hatékony eszköz áll rendelkezésünkre, "csak" tudni kell róluk és tudni kell őket használni.  

 Az eszközök


Tervezés: Vendégeimmel minden life coaching alkalmával tervezünk. Összeszedjük, mik a legfontosabb dolgok, amit ügyfelem el szeretne érni az életében, a legfőbb hangsúlyt az éppen aktuális, legsürgősebb megvalósítandóra téve. 

Megerősítések: Erről bővebben írtam ITT

Meditáció. Az önmagunkba merülésnek és a valódi vágyaink, álmaink, céljaink, életfeladatunk tisztázásának sok módja van, egyebek közt ezt is tanítom (ha erről többet szeretnél tudni, szintén vedd fel velem a kapcsolatot illetve ld meditáció címszó alatti írásaimat.)

 És így tovább... Ha szeretnél egy jól működő, személyre szabott eszköztárat és szeretnéd hatékonyan használni is; esetleg unod már, hogy nem vagy önmagad, nem éled igazi lényedet és úgy érzed, én vagyok a te embered, keress bizalommal!


Lájkold, g+1-ezd, oszd meg! Köszönöm!