2013. február 5., kedd

Egy kis mágia - szellemi védelem




Aki ismer valamennyire, vagy járt már nálam elemzés, life coaching és hasonlók okán vagy volt előadásomon, tudhatja, hogy mágiával is foglalkozom. (Mindenki foglalkozik mágiával, legfeljebb nem tud róla :-))

https://www.facebook.com/JuditAntalsPhotos
    Kérdezik tőlem újra és újra, hogy milyen lehetőségek és módok léteznek önmagunk megvédésére. Hiszen úgymond léteznek veszélyek, gonosz emberek; irigyek és sok más különböző potenciálisan ártó hatások.  Az már nagyon jó, ha felmerül ez a kérdés. Sok emberben fel sem merül; azt gondolják, hogy kiszolgáltatottak és nem tehetnek semmit. Sokszor így élnek, ezzel a tudattal, és még csak észre sem veszik!  

De térjünk vissza a kérdésünkhöz.

Először is a belső ellenséget kell kiiktatni. Hiába védjük magunkat a vélt vagy valós külső ártalmaktól, ha egyrészt azok nem tesznek mást, mint belső folyamatokat tükröznek, másrészt a belső szabotázsainkkal újrateremtjük az ártalmas helyzeteket. De lehet párhuzamosan védelmet is készíteni. (A belső harmónia megteremtése egy folyamat és időt vesz igénybe.) A fényburok készítése például nagyon hatásos. Nem mindegy, hogy hogyan készíted. A blog nem alkalmas ennek részletes tárgyalására, úgyhogy ha el szeretnél merülni ebben a tudásban, írj nekem és megbeszéljük az ingyenes és a fizetős tanulási lehetőségeket egyaránt. ;-) A keresztények is ezt használják, akár tudnak róla, akár nem. Hiszen a hittel aktiválják, ha aktiválják a védelmet. Ha a hitük elég erős, akkor aktiválják.  Emlékezzünk az ősi üzenetre: "Ismerd meg önmagad!" De miért is?

A tudatnak több rétege van, és ha a különböző rétegek nem tudnak egymásról és/vagy nem értenek egyet, nincsenek harmóniában egymással, bizony nem az valósul meg, amit tudatos szinten akarunk.  Tehát készítsünk védelmet, de dolgozzunk folyamatosan azon, hogy minél mélyebben megértsük, megismerjük önmagunkat és gyűjtsünk bátorságot, hogy szembenézzünk lelkünk mélyének legbensőbb tartalmaival, bármi legyen is az. Hiszen ha nem nézünk szembe ezekkel, attól még ezek ott vannak. És ha összeszedjük a bátorságot a szembenézéshez, rájövünk, hogy mindez nem is olyan félelmetes.  Elérhetőségem tehát online és személyesen ITT


Like, g+1, twit , komment, megosztás - köszönöm a támogatást! :-)