2013. június 5., szerda

Azt mondják, a karmának nincs humorérzéke





  Egy olyan bejegyzés következik, ami egyebek mellett gyakran előforduló félreértéseket is tisztáz. 

A félreértések jó dolgok, amikor jóindulatúlag, minden hátsó szándék vagy rosszindulat nélkül történnek. Lehet őket tisztázni, és akkor mindenki ért mindenkit és minden jó.

Szellem és piramis A félreértések akkor is jó dolgok, amikor kifejezetten rossz indulattal, romboló motivációk alapján, pl keserű irigység okán terjesztett pletykáknak, mendemondáknak, fals és a végletekig agyontorzított "információknak", azaz dezinformációknak köszönhetően alakulnak ki.

Miért mondom ezt?

Jó dolgok bizony. Számomra kifejezetten előnyösek, hiszen egyel több okot, egyel több lökést adnak, hogy megírjam azokat a bejegyzéseket, amiket már amúgy is meg akartam írni. Tehát a rosszindulat is előnyömre szolgál ugyanúgy, ahogy szolgál minden olyan embernek, aki tiszta szívvel és elkötelezetten segíti az embereket a kibontakozásban és ebben sikeres. Amúgy meg "Ha támadnak, akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják, akinél a labda van." mondta Bruce Lee. Nyilván nem véletlen, hogy vannak emberek, akik (például ahelyett, hogy keményen dolgoznának gyerekkori álmaik valóra váltásán és ebben másokat is tiszta lelkiismerettel és jó szívvel segítenének) rengeteg időt töltenek azzal, hogy engem -és hozzám hasonló embereket- kifigurázzanak, lejárassanak, valamint kiforgassák a szavaimat és minősíthetetlen hangnemben mindennek elmondjanak. 


 Gyakran hívom fel a figyelmet az ok-okozati összefüggésekre. Hiszen a munkám pontosan erről szól: segíteni az embereknek a kezükbe venni a hatalmat életük fölött. Az áldozatiság tudatát és az áldozati létet lezárni, megszüntetni; áldozat helyett felelősként, teremtőként élni. 

 Nem minden kliens érdeklődik a Tarot elemzés iránt és ez rendben is van. 
 Azoknál viszont, aki érdeklődnek iránta, a coaching programnak a kártyák segítsége is szerves részét képezi.

 Miért említem ezt? 
 Ha már a karmánál tartunk, van az egyik általam használt pakliban, a Kazanlár Tarotban egy igen érdekes kártya: A Törvényszék. Ennek a kártyának ez egyik jelentése pont ide passzol.

 Mivel időnként az elemzésben szembe találjuk magunkat olyan figyelmeztetésekkel is, miszerint a tetteink nem állnak összhangban az elveinkkel és a lelkiismeretünkkel, ilyenkor meg kell beszélni a lehetséges következményeket is. Eddig nem sokszor, sőt kifejezetten ritkán fordult elő, hogy ilyen összeállításban jelentek volna meg kártyák klienseimnél. Itt most kimondottan a lelkiismeret ellen elkövetett komoly erőszakra gondolok. Amikor valaki érzi erősen/tudja jól, hogy amit tesz, az tisztességtelen, mégis teszi. Megalkuvásból, félelemből, megfeleléskényszerből vagy bármi más, az emberi lényt erőteljesen lealacsonyító motivációkkal. Bármilyen okból tegye is, amit tesz, a következményeket nem kerülheti el.

 Az utóbbi időben -különösen a több területen elért sikereim és az ennek következtében fellépő keserű irigység miatt- igen sok támadást kaptam. Ennek kapcsán is felhívtam a figyelmet a karmára és a tettek következményeire. 

 És itt jön az a pont, amit nyomatékosan ki kell hangsúlyozni. Előbb-utóbb mindenki, aki hozzám hasonló módon a rituális fehér mágia eszközeit IS alkalmazza (azért írom, hogy IS, mert elsősorban life coachinggal foglalkozom, és amellett foglalkozom ezzel IS) -főleg a tudatlanság illetve a régmúltból a mai napig túlélt és a szakmáról terjedő ostoba mendemondáknak köszönhetően- szembe találja magát azzal, hogy felmerül ellene egy bizonyos gyanú.   

 Amikor azt mondom, hogy vigyázz, mert meglesz a következménye annak, amit csinálsz, az még véletlenül sem jelenti azt, hogy én bosszút állok, bármilyen módon is. Nem sokan vannak, akik ilyet feltételeznek rólam, de előfordul. Olyan is előfordul, hogy kifejezetten a fent említett negatív indíttatással direkt állítják rólam, hogy én egyebek mellett "gonosz boszorkányként" fekete mágiát alkalmazok mások tönkretételére. 

 Értem én, és tudom, igenis vannak olyan boszorkák, akik ezt csinálják. Szellemi erőt alkalmaznak arra, hogy másoknak kellemetlenségeket okozzanak, rosszabb esetben kifejezetten mások életére törnek. Ezek az emberek egyszerűen tudatlanok, vagy annyira el vannak keseredve, hogy már semmi sem érdekli őket. Egyébként bármennyire el van keseredve az ember, a legmélyebb keserűség állapotában is megőrizheti emberi mivoltát és jellemét. Egyesek azonban másképp döntenek. Joguk van megtenni; ez egy olyan világegyetem, ahol bármi kibontakozhat, bármi megnyilvánulhat, mindenki azt csinál, amit akar. 

 Épp csak viselni kell a következményeket.

Aki engem vádol azzal, hogy feketemágiázok, az vagy nem tudja, vagy direkt nem akar tudomást venni arról, hogy a mágiát (de nemcsak a mágiát, hanem egész életemet, minden tettemet) meghatározó egyik alapelv a következő: Tedd, amit akarsz, csak ne árts vele! A másik alapelv pedig (ami nem is alapelv, hanem szellemi törvény, amit mágiából ugyebár tanítanak is): bármit teszel, annak a háromszorosát kapod vissza! "Háromszor veri ezt kenden..."

A múmia

 Tehát aki feketemágiával vádol, az tulajdonképpen hülyének, ostobának néz. Azt hiszi, a saját magam ellensége vagyok. Még ha nem is tudatosul benne esetleg, szó szerint azt feltételezi, hogy megőrültem és szisztematikusan tönkreteszem magam.  

 Nyilván olyan is van, amikor egyszerűen nem tudatosul abban a személyben, aki feketemágiát gyakorol, hogy történetesen feketemágiát gyakorol. Abszurdul hangzik, de van ilyen. Ehhez nagyon elvakultnak kell lenni és nem észrevenni a számtalan figyelmeztetést, amit az illető ilyenkor kap - az élet ugyanis jó hozzánk, számtalanszor figyelmeztet, hogy rossz úton járunk - ha rossz úton járunk. Vannak azonban, akik szisztematikusan figyelmen kívül hagyják ezeket a figyelmeztetéseket és végül megköszönhetik maguknak a következményeket. Dehát mindenből tanulunk és előbb-utóbb a legrosszabb tanulók is előrelépnek. Úgyhogy van remény! :-)

 Nem véletlen, hogy a mágiában vannak olyan gyakorlatok is, amelyekben a mágus a tükörbe néz. Hosszan és mélyen néz a saját szemeibe, meditatív állapotban - azaz egészen pontosan a csendes, tudatos JELEN-LÉT állapotában!

Ki meri ezt megtenni?  

 A többi következtetést a kedves olvasóra bízom. :-)

(Van még egy változat: amikor a feketemágiát gyakorló személy elméje nem ép; tehát pszichózissal van dolgunk; vagypedig az illető pszichopata - a kettő nem tévesztendő össze, meghatározás itt: katt ide, nyilván mindkét eset súlyos probléma, de ha ez a helyzet fennáll, tudjuk, hogy az ilyen személytől nem kell és nem is lehet semmi jót várni)

A végén álljon itt egy idevonatkozó videó, nagyon komoly mondanivalóval, azoknak, akik értik az angolt. (Aki talál magyar változatot, az angolul nem tudók kedvéért kérem szóljon és fölteszem! Köszönöm! :-)) A kellemes zene miatt is érdemes nézni-hallgatni. 








Like, g+1, twit , komment, megosztás - köszönöm a támogatást! :-)