2011. május 15., vasárnap

Te is félsz kitárni a szívedet?





                                                                                                                                          
"Szeretni valójában annyit tesz, hogy képesek vagyunk ébren, érzékenyen és nyitott szívvel érzékelni másvalaki rezdüléseit. Az ember sarkig kitárja lelke ablakait, és hagyja, hogy beáradjon mindaz, amit a nap, az óra, a pillanat hoz. Lehetetlen szeretni, ha valaki elfedi szívét és lelkét, bezárkózik és biztonságra törekszik." 
~Peter Lauster







"A hosszú lezártság időszaka után némiképp nehéznek tűnik újra megnyitni a szívet. Megesik, hogy a szív kapui a valóságról alkotott téves elképzelések vagy benyomások következtében zárulnak be. Sok olyan embert látni, aki ekként vélekedik: "Nem akarom megnyitni a szívemet, mert mások csak megsebeznének. Azon a ponton rendkívül sérülékeny vagyok, szívem kinyitásával sebezhetővé válnék. " Azt gondolva, hogy ezzel megvédik magukat, az emberek gyakran lezárják a szívüket, amikor bizonytalannak , bátortalannak valamint isteni lényként birtokolt erejükről leválasztva érzik magukat. Hát nem érdekes? Valójában elzárják magukat támogatási rendszerüktől, a Fénytől, a szeretettől, a segítségtől, mely az Isteni Terv hatalmas tudathálózatában mindenki számára elérhető. Mint védekező mechanizmus a szív lezárása nem a legjobb megoldásnak tűnik, igaz?
 A szív megnyitásával építhettek ki újra kapcsolatokat . Szíveteken keresztül visszakapcsolódhattok a támogatást nyújtó hatalmas hálózatba, azon keresztül pedig a Forrás fényességébe, és ismét eljuthattok saját isteni mivoltotok felismeréséig."
                                  
                                         ~Barbara Burns (Vivamus)