2011. október 13., csütörtök

Világforradalom, október 15. és tudatossági szintek

 Sokan nem is tudnak róla. Szomorú, de érthető, hiszen ami valóban fontos, arról nem értesülsz a híradóból. Egy összeállítás a témában az angol blogomban ITT.


Többen is kérdezték, részt veszek-e rajta? Legutóbb levélben kérdezte egy nagyon kedves ismerősöm, hogy megyünk-e tüntetni együtt?
 Senkit nem szeretnék felháborítani, megbotránkoztatni egyik oldalon sem. Annál is inkább, mert valójában ezek az oldalak nem is léteznek, ez csak ravasz illúzió... Fogadjátok ezt a részletet a levelemből szeretettel és nyitott szívvel, hogy értsétek, mit akarok mondani :-) Köszönöm. :-)



"...kérdésedre, hogy megyek-e tüntetni: Remélem, nem fogsz megvetni érte, de nem tüntetek. Támogatom ehelyett a szellem erejével a változásokat. Ezeknek a változásoknak sokkal magasabb szinten kell zajlania meggyőződésem szerint, és itthonról sokkal hatékonyabban tudom támogatni, mint az utcára vonulva. 
  "Egyetlenegy probléma sem oldható meg azon a tudatossági szinten, amelyen az keletkezett." ~Einstein~ Ettől még a legnagyobb tiszteletem azoké, akik kimennek; a forradalom és a kapcsolódó események léte jelzi, hogy az egész emberiség tudatossága emelkedik, és ez nagyon jó. De még tovább kell emelni a rezgésünket, hogy minél békésebben, harmonikusabban és fájdalommentesebben jöjjön el a vágyott végkifejlet. ;-) Tedd, ahogy jónak látod, érzed: ha úgy érzed, ott kell lenned kint, akkor menj. Ha nem, akkor ne; akkor csatlakozz otthonról a meditációhoz, erősítve a valódi globális felemelkedés képét. Én ezt fogom tenni és kérni fogom meditáló társainkat is, hogy kapcsolódjanak bele ebbe szombaton. Csodálatos változások várnak ránk; a lehető legmagasabb tudatossági szinten és a legjobb állapotban igyekszem lenni ezekben a sorsdöntő napokban. ;-)


 Az is nagyon fontos, hogy nem akarok valami ellen harcolni, hiszen azt erősítem, amit nem akarok. Egy jelenséget, egy negatív energiát. Arról nem is beszélve, hogy én a gyermeket látom mindenkiben, a "függöny mögötti emberben" is; mégpedig a sérült, halálra rémült gyermeket. Emiatt a félelem miatt jött létre az a torzulás, ami a háborút, a kegyetlenséget, a hazugsághegyeket, az aljasságot eredményezi. Ha David Icke 
 tudja jól, akkor valami hibrid lények állnak ezen torz folyamatok mögött, nem pedig emberek. Ezek a lények ugyan embernek néznek ki, de valójában reptiliánok. Ezek kora lassan lejár és távozniuk kell. Nem tudom, mekkora mértékben vannak emögött emberek és mekkora a reptiliánok szerepe; azt sem tudhatom, hogy Icke úr mennyire jól informált; de amennyiben emberekről szól, annyiban igaz: a beteg, végletekig torzult lélek tehet csak ilyet, amit ezek tesznek embertársaikkal; akárhogy is van, nincs értelme haragudni rájuk egyik esetben sem. A szeretet energiájának áramoltatása viszont csodákra képes, hatalmas erőket mozgat meg.  

 És mivel amúgy is akartam már írni erről is, ha megengeded, ezt így be is teszem a blogomba. Köszi, hogy emlékeztettél a kérdéseddel. :-)"  




 Még egy fontos gondolat, ami idekívánkozik a végére: "Nincs értelme az egészség mértékéről beszélni egy alapjaiban beteg társadalomban". ~Jiddu Krishnamurti~