2012. július 26., csütörtök

A NŐ II.




Az első rész ITT. 

"Elképzelek egy nőt...

aki kreativitásának minden egyes kihívását megtapasztalja... Aki saját maga érdekében tisztán és erővel cselekszik... Egy nőt, aki önmaga rendelkezésére áll... Aki úgy választja ki barátait és szerelmeit, hogy azok képesek legyenek elfogadni, ha egyedül akar lenni. 


 Elképzelek egy nőt, aki nem alacsonyítja le a saját életét azért, hogy mások jobban érezzék magukat... Egy nőt, aki minden kapcsolatában évei, tapasztalata, és bölcsessége egészét adja. Aki arra számít, hogy jelenlétével kihívást és áldást hoz mások életébe. Elképzelek egy nőt, aki vállalja az egyenlőséget a párkapcsolataiban... 
 Elképzelek egy nőt, aki elutasítja, hogy értékes életerejét a krízisek, és konfliktusok támogatására használja... Egy nőt, aki a nőt tiszteli saját életében... Aki emlékezteti magát, az igazságra amikor az feledésbe merül. 
 Elképzelek egy nőt, aki feladta az intellektuális biztonság és a jóváhagyás iránti vágyait. Egy nőt, akinek minden cselekvése, kiejtett szava erőteljes közléssé válik. Aki fenntartja magának a jogot, hogy igazabbá tegye a világot. Elképzelek egy nőt, aki a tudásban és önmaga szeretetében kiteljesedett. Egy nőt, aki hűséget fogadott saját életének és képességeinek..."

A teljes cikk Veres Krisztánál ITT.