2012. július 19., csütörtök

"Márpedig az élet nehéz és tele van szenvedéssel"

  
 Elnézést, kissé szarkasztikus leszek ma, senki ne vegye magára! :-)

 A fenti tévhit nagyon mélyen benne van az emberben. Sokszor találkozom ezzel. Mivel maguktól a legtöbben nem tudnak ettől elszakadni, ezért újra és újra megteremtik maguknak azokat a külső-belső körülményeket, amelyek igazolják (igazolni látszanak) ezt a hitet. A világ "udvarias", az élet tiszteletben tartja a meggyőződéseinket és mindig igent mond rájuk. Ha te úgy gondolod, hogy a spirituális fejlődés, a céljaid elérése, a megvilágosodás vagy báááármi egyéb az életben mááááárpedig szenvedéssel kell hogy járjon, akkor neked azzal fog járni. 
 Márpedig a szülés fáj, a szülési fájdalmak.... Ez a két szó: szülés (vagy születés) és a fájdalom is annyira összekapcsolódtak, hogy (sajnos sok esetben még a leginkább felvilágosultak is) nem bírnak elszakadni a meggyőződéstől, hogy a szülés és a születés igenis csakis fájdalmas lehet!!!

 Mi van azokkal a babákkal, akik könnyen, gyorsan és fájdalom nélkül születtek meg???? 


ÚRISTEN!!!


Valamit elrontottak!!!!


Laughing
  


Mi a helyzet azokkal, akik számára a megvilágosodás egyet jelent azzal, hogy rádöbbennek: egyáltalán nem szükséges szenvedniük????


Mi a helyzet azokkal, akik már átélték azt az elementáris erejű felébredést, ami azzal jár, hogy mélyen átérzik a valóságát a következő ténynek: a szenvedésnek nincs értelme!!


 Szégyelljék magukat!! Azonnal mars vissza a jó öreg, jól bevált, már jól ismert szenvedésbe!!!! Laughing


 Kapcsolódó bejegyzések:


Ha tetszett, nyomj egy lájkot és egy g+1-et!