2012. december 30., vasárnap

A betegségek, amiket kitaláltál...

 "A betegségek, a lelki problémák és sok minden más, amit kitaláltál..." Louise L. Hay, akinek világszerte sok-sok ember köszönheti testi-lelki gyógyulását, vagányan, sajátos stílusában tárja elénk illetve próbál ráébreszteni, hogy mennyire a mi hatalmunkban áll, hogyan élünk. Sok más könyve mellett az Éld az életed (Eredetiben: You can heal your life)  című könyvében megmutatja, hogyan teremtjük meg magunknak a testi és minden egyébfajta nyavalyáinkat és hogyan tudjuk ezeket a gyökerüknél megragadni és meggyógyítani. 

 A szintén nagyon nagy hatású Kurt Tepperwein csak finoman céloz egyik könyvének címével: Mit árul el a betegséged? Be is mutatja, mit árul el. 

Pósa Ferenc és Dr Lózsa Albert kissé lényegretörőbben, sőt provokatívabban fogalmaz: A betegség mint pótcselekvés címmel. Nagyon sokat elmond ez a cím, igaz? 

 Egyébként szeretettel ajánlom figyelmetekbe mindezeket a könyveket figyelmes elolvasásra, aki pedig már olvasta, amondó vagyok, olvassa el őket még néhányszor.

 Bizony -bár hálistennek nem sokat vagyok beteg- ha kell, ha "véletlenül" megbetegszem, magamra is alkalmazom, vagyis egyből tudom: lelkileg, érzelmileg kell magamat helyreraknom és/vagy valamilyen gondolatmintát átírnom, illetve az egyensúlyt és a harmóniát belül helyreállítanom.

 Ha te megbetegszel, kedves olvasóm, akkor tudod, mit kell tenni önmagad meggyógyításáért?
 Igen?
 Biztos? :-)
 Ha esetleg nem, akkor tudod, hol találsz:




Ajánlott bejegyzés: Elválaszthatatlan egész