2014. szeptember 15., hétfő

Álljunk csak meg egy szóra! EZ VICCES???

"Judit, elevenítsd csak fel egy tavalyi bejegyzésedet / pótold a letiltott aktivista blogból" (-mondtam magamnak :-) )


A birkákat azért lehet olyan könnyen irányítani, mert egymást tartják benn a sorban. Mi, emberek is ezt csináljuk. Ha valaki kilóg a nyírásra és a vágóhídra terelt sorból, azt kinevetjük, kicsúfoljuk, megalázzuk, nemdebár?Vágták már le a kezedet vagy beleztek már ki? Még nem, de el tudod képzelni? Nos, az vicces?

 Játszanál horrorosdit egy barátod vagy szeretted testrészével?
Erre tanítanád gyermekeidet?

Halt már meg hozzátartozód, barátod? Kiásnád a csontvázát és bohóckodnál vele? Persze vannak olyan lények, akik megtesznek ilyesmit - te közéjük tartozol?

Nem?

Akkor miért veszel részt ebben a -tudatosan és céllal- ránk erőltetett retardált baromságban??? 

Nem beszélve arról, hogy milyen energiákat és pszichés hatásokat gerjeszt ez a dolog, ami lehet, hogy a kitalálóinak jó, de nekünk embereknek enyhénszólva nem.

 És amikor felhívom a figyelmeteket arra, hogy mindezzel valami nagyon nincs rendben, akkor néztek rám bután és valami afféle jár a fejetekben, hogy micsoda őrült ez a nő... Én pedig, ha birka lennék, mint ti, akik így partiztok ilyenkor, csak mert a többiek is csinálják és nem akartok kilógni a sorból és mert nincs annyi kreativitásotok, hogy egészségesebb és örömtelibb szórakozást találjatok magatoknak, szóval ha én is ilyen lennék, lesütném a szemem és beolvadnék a tömegbe, iszkolnék beöltözni, hullának mázolni magam és társai. 

 Ezzel ellentétben inkább bátorítalak benneteket, hogy nézzetek utána alaposan annak, hogy egyáltalán miről is szól ez a dátum -október 31.-ről beszélek, gondolom már leesett-, mi értelme van, mi az eredete és hogy mit is illene (volna hasznos) csinálni ilyenkor! De alaposan ám, ne úgy, hogy elolvasol egy wikipédia cikket és máris "tudsz mindent"! A téma megérdemli, hogy a maga mélységében megértsd, a sok ostobaságot és mendemondát pedig, ami ehhez kötődik, az ablakon nagy ívben hajítsd ki.   


Like, g+1, twit , komment, megosztás - köszönöm a támogatást! :-)