2011. augusztus 23., kedd

Kedves barátaim, olvasóim, "ügyfeleim", levelező partnereim!

 Így nyílt levélben megírom, hiszen egyrészt sokaknak szól, másrészt hadd lássák új olvasóim is.

 Nagyon köszönöm továbbra is a bizalmatokat, hadd biztosítsalak továbbra is a tiszteletem és szeretetteli támogatásom felől.

 Köszönöm a rendszeres és a rendszertelen olvasást is, és külön a feliratkozásokat. Remélem, hasznotokra, illetve némely esetekben mulattatásotokra tudok szolgálni. Örömmel fogadok továbbra is minden hozzászólást, észrevételt, kritikát, kérdést, bármilyen felvetődő és kikívánkozó gondolatot itt a bejegyzések alatt vagy privátban (kapcsolatfelvétel: judit pont rightquestion kukac gmail pont com).

  Ha előfordulna, hogy nem válaszolok egy levélre, nem veszem föl a telefont vagy ilyesmi, kérlek, hogy ez ne tartson vissza attól, hogy újra próbálkozzatok. Van úgy, hogy olyan sok levél van a mailfiókomban, hogy elmarad a válasz egy-két levélre. Ilyenkor nyugodtan írjatok rám mégegyszer, küldjetek füstjelet, vagy valami :-) Ha megbeszéljük, hogy telefonon értekezünk, úgyszintén próbálkozzatok!

 Igaz, hogy a fő felelősségem a család, és emellett sokmindennel foglalkozom, tudjátok. Attól függetlenül ne legyen lelkiismeretfurdalásotok, ha rámírtok vagy csörögtök többször is! Fontos feladatom ez is, hogy nektek segítsek és boldogan teszem is, kérlek hogy segítsetek ebben ezzel, hogy nem hagyjátok, hogy félbemaradjon egy-egy megkezdett beszélgetés, levelezés. Legyetek türelemmel irántam, de ne adjátok fel!

 Ami a környéken lakókat illeti: tartok közös meditációkat. Természetesen a távol élők is bekapcsolódhatnak (sőt nagyon örülök, ha bekapcsolódtok; ez mindenkinek jó ;-). Az elérhetőségemen tudtok kérni további információt ezzel kapcsolatban.