2011. október 9., vasárnap

Azok a "nehéz" napok...


  Néhány nap múlva telihold. Sokaknak még mindig könnyebb flúgosnak nézni azokat, akik figyelmeztetnek ezen napok "problémás" mivoltára, de aki hajlandó venni a fáradságot és megfigyelni ezeket a napokat, észrevesz egy-két érdekes dolgot és bizonyára kérdések fognak felmerülni benne, hogy miért is vannak ezek így.
 (Sikerült elkapnom a Holdat ma este, a felhők kicsit megengedték, hogy lássam. Bár még nincs teljesen tele, így is nagyon szép. Végre lesz saját képem a Holdról is, a szép új kamerával rá is tudok közelíteni, úgyhogy most már minden megvan a boldogságomhoz.)

Telihold környéki napokban felerősödnek az ideg- és elmebetegségek tünetei, szülések indulnak be, több a veszekedés, több dolga van a rendőrségnek és a mentőknek; sok orvos nem hajlandó műteni, fogorvosok fogat húzni teliholdkor, mert tudják, hogy sokkal problémásabb, mint máskor (könyörgök, ha teliholdra van kitűzve a műtéted, kérd, hogy halasszák el vagy hozzák előbbre!!!) és így tovább. Figyeljétek a holdnaptárakat. ;) A holddal ugyanis remekül együtt is lehet "dolgozni", az időszak energiáját pozitív célokra fordítani. (http://kalender-365.de/holdnaptar.php)


 Drága barátaim, ha nem veszitek figyelembe, hogy milyen ereje, energiája van ennek az időszaknak (megfigyeléseim szerint a telihold előtti 1-2 nap is erőteljes), és nem értitek meg a természet törvényeit, amik ilyenkor működnek, csak a fájdalmak, a bosszúság, az idegesség és a szerencsétlen események rossz emlékei fognak kapcsolódni ezekhez a napokhoz. Persze a legtöbben észre sem veszik, hogy ezek az események pont teliholdkor következtek be, mivel egyáltalán nem is figyelik az eget, sem a holdnaptárakat. Akik pedig észreveszik, azok, (legalábbis a többség) maximum letudják annyival, hogy hát, igen, ezek a napok már csak ilyenek, nem tehetünk semmit. 


 Ha azok közé tartozol, akik úgy gondolják: nem tehetetlenek, sőt; akkor ha rám hallgatsz, meditálsz és pihensz sokat ezekben a napokban, amennyit csak tudsz. Nem vársz el semmi extrát sem magadtól, sem másoktól ilyenkor, tudva, hogy mindenki sérülékenyebb és kevésbé terhelhető ilyenkor; és igyekszel sokkal türelmesebb és elnézőbb lenni. Érdemes ilyenkor sok vitamint bevenni, vagy ha amúgy is szedsz, akkor növelni az adagot, különösen a C-vitamint és a főbb ásványi anyagokat. További infóért érdemes körülnézni a neten, hogy tudd, mit érdemes ilyenkor tenni illetve mire érdemes figyelni fogyó és növekvő hold időszakaiban.