2013. február 22., péntek

A "megváltoztathatatlan"



 Kedves olvasóim, engedelmetekkel egyfelől a munkám egyik aspektusa, másfelől a "lehetetlen" rövid bemutatása következik. ;-) 



Tarot elemzés (rövid válaszok és hosszabb, teljes elemzés egyaránt) és life coaching mostantól a saját irodámban! (Bejelentkezés: ld Kapcsolat menüpont.)

 Munkám arról szól, hogy segítsen valódi megoldásokat találni a problémáidra és valódi válaszokat a kérdéseidre. Semmiképp sem megjósolni valamiféle megváltoztathatatlan jövőt, hanem MEGMUTATNI, hogyan tudod MEGVÁLTOZTATNI azt, ami nem tetszik az 
életedben.
Judit Antal's photos


 "Megváltoztathatatlan..."                    


Létezik ilyen?

Vajon megváltoztathatatlan a sorsunk? Meg van írva előre?
Igen is meg nem is.
Rengeteg szemszögből át lehet ezt beszélni. Én most a sok lehetőség közül az egyiket járnám körbe.

Tény és való, hogy sokan bezárják magukat egyfajta megváltoztathatatlanság - tudatba.

Talán kényelmes nekik, vagy talán csak ezt akarják megélni életüknek ebben a szakaszában (és/vagy ebben az életükben, ha hiszel a lélekvándorlásban). 

 Talán félnek attól, hogy veszítenek valamit azáltal, hogy megoldódik a megoldhatatlannak hitt problémájuk, elmúlik a gyógyíthatatlannak hitt betegségük, megvalósul a megvalósíthatatlannak hitt álmuk, lehetségessé válik a lehetetlen...
Talán félnek attól, amit nyernek azzal, hogy mindez megvalósul. Félnek saját nagyszerűségtől és az ezzel járó "kényelmetlenségtől" valamint a felelősségtől...?

 Mindenkinek más és más.

Ha nincs hited abban, hogy a problémás dolgokat megváltoztathatod úgy, ahogy neked tetszik, akkor beállítod magad egy pályára. Így lehet látni a jövődet, amit megteremtettél magadnak. 
 Ha viszont úgy döntesz, adsz egy esélyt magadnak és elkezdesz bízni abban, hogy igenis képes vagy jó irányba fordítani a dolgaid menetét, fel lehet tenni a kérdést:

  •  mi várható, ha így döntök illetve ezt vagy azt teszem, 
  • mit tegyek, hogy az esetleg nem tetsző végkifejletet megváltoztassam?  



 További infó: Kapcsolat menüpont 



Ha tetszett: Like / Tetszik, g+1, megosztás, komment! Köszönöm!