2011. május 24., kedd

Gondjaid vannak a pozitív gondolkodással? Fő a fokozatosság!



 Ha valóban a megoldást keresed, és már eljutottál a kemény elhatározásig, hogy jobbá teszed az életedet, akkor olvass tovább; ha nem, akkor is - hátha megszületik benned az elhatározás :-)


 A pozitív gondolkodás téma sokakat félrevitt, úgyhogy tegyünk érte, hogy kicsit mélyebben megértsük, miről is van szó. 


 Ezúttal a dolog "segítsünk másoknak pozitívnak lenni" nevű aspektusáról lesz szó.

"Egy pesszimista személynek azt mondani, hogy gondolkozzon pozitívan,
pont olyan, mint egy hajléktalanak azt mondani, hogy építsen házat.
Ez a tanács önmagában csak felháborít."

~Manhertz József


"Ha valakinek rossz kedve van, ne hahotázva üdvözöld. Csatlakozz, s később jó kedvre derítheted." ~SzűcsTibor
És idekívánkozik még egy: "... nincsenek olyan gondolatok, amelyekhez végül ne juthatnál el - mint ahogy nem létezik olyan hely, amit ne érhetnél el onnan, ahol jelenleg vagy -, de nem érkezhetsz el azonnal egy olyan gondolathoz, amelynek rezgésszáma nagymértékben eltér megszokott gondolataid rezgésszámától.
Előfordulhat, hogy egy barátod, aki éppen sokkal jobban érzi magát nálad, arra biztat, hogy ne gondolkodj olyan negatívan, és válassz pozitív gondolatokat. De az, hogy a barátod egy sokkal kellemesebb helyzetben van nálad, még nem jelenti azt, hogy téged is képes eljuttatni ebbe a helyzetbe, mivel a Vonzás Törvénye nem engedi, hogy szokásos rezgésszámodnál jóval magasabb
frekvenciát érj el. Bár jól akarod érezni magad, valószínűleg mégsem leszel képes rálelni a barátod unszolására fellelni igyekezett, örömteli gondolatokra. De szeretnénk, ha tudnád, hogy végül rátalálhatsz e gondolatokra, és ha szánt szándékkal, fokozatosan haladva megváltoztatod a rezgésszámodat, képes leszel fenntartani az így elért kedvezőbb helyzetet."
 ~Esther és Jerry Hicks




 Like, g+1, megosztás - mindez támogatás és sokat jelent! Köszönöm!