2012. február 1., szerda

Jósnő (tanító, gyógyító, energiaközvetítő, életmódtanácsadó) kerestetik!!!


http://www.facebook.com/soulstructures
  "Keresek olyan jósnőt, aki figyel rám, aki nem a saját magánéletéről fog nekem mesélni ha elmegyek hozzá. Akiről süt, hogy jól van, rendben vannak a dolgai és örömmel segít. Aki, mialatt nála ülök sorselemzés, tanácsadás okáért, nem ugrál fel, nem csapong, nem telefonálgat stb hanem végig rám figyel és velem foglalkozik, ha már egyszer ezért mentem el hozzá. 
 Keresek olyan jósnőt, aki életvidám és aki a munkáját imádja. Olyat, akiről süt az életigenlés, a szeretet, az egészség, a kiegyensúlyozottság, a céltudatosság, a széles látókör és a tanulásra való hajlandóság; és akinek van perspektívája. 
 Keresek olyan jósnőt, aki amit mond, az valóban segít. Ha a jövőre vonatkozólag mond valamit, az jöjjön is be; a kérdéseimre adott válaszok egyértelműek és használhatók legyenek. Ha nem tudom megfogalmazni a kérdésemet, nem tudom megragadni szavakban, hogy mi is a problémám valójában, ne mondja azt: "ezt neked kell tudni", hanem segítsen megfogalmazni, megragadni! Tudja, hogy a jól megfogalmazott kérdésben benne van a válasz, a jó kérdéssel már félig meg is oldottuk a problémát! 
 Tudom, nagyon magasak az elvárásaim... Viszont úgy látom, másképp nincs is értelme."


 Nem, én nem keresek. Csak költőien gondoltam megfogalmazni a dolgot a fenti gondolatmenettel, amolyan "mi lenne, ha" módjára...


Kedves jósnők (életmódtanácsadók stb a továbbiakban fent említettek)! 


 Azzal kell kezdenem, hogy tisztelet a kivételnek.


 Szomorúan hallom újra és újra a rossz híreket rólatok.


Sajnos azt kell mondanom, szedjétek össze magatokat!


 Sok-sok fent említett egyfajta alvó állapotban éli életét. Sikertelenek, rossz a hangulatuk és így akarnak másokon segíteni. Betegek és úgy akarnak másokat gyógyítani. Szét vannak esve, csaponganak, még a vak is látja, hogy nincsenek jól, nincsenek úgymond maguknál és így adnak tanácsot! Tanítókról süt az önbizalomhiány, kataklizmákkal fenyegetőznek, miközben utat mutatni nem képesek; önbizalomhiánnyal és énképzavarokkal küzdenek, de ezt nem veszik észre, hanem az emiatt keletkező feszültséget nyomják bele a "munkájukba". Szenvednek a -mindig újratermelt- rossz karmájuktól, és így állnak neki segíteni embereknek az életüket helyreállítani!


 Nem arról beszélek, hogy előfordul, hogy megbetegszenek néha és aztán hamar felépülnek; nem arról beszélek, hogy vannak problémáik, amiket gyorsan és frappánsan megoldanak! Nem. Hanem amit írtam fentebb, arról. 


 Kedves fent említettek, nektek a remény adása és erősítése, nem pedig az elvevése lenne a dolgotok! Azért vagytok, hogy 

  • azoknak, akiket a tisztánlátásuk elhagyott, utat mutassatok 
  • erősítsétek a gyengéket 
  • a félrevezetetteknek megmutassátok belső erejüket és képességeiket
  • felébresszétek az emberekben az ősi bölcsességet és a problémamegoldó zsenit
  • világosan és mindenki számára nyilvánvalóan elválasszátok az   igazságot a hazugságtól
 Folyamatosan képezni, építeni kell magatokat. Nem, ezt nem úgy értem, hogy tessék-lássék eljárunk tanfolyamokra, hanem folyamatos, szisztematikus -ha kell, nagyon kemény- önmagatokkal való szembenézéssel, magatok egészségesen és fitten tartásával és energiamezőtök maximális tisztán tartásával elöl kell járnotok. Hinnetek kell magatokban és a szüntelen fentről jövő támogatásban! Tiszta és jól működő érzékszervekkel, valamint jó fizikai kondícióval kell rendelkeznetek! Kitartóan ragaszkodnotok kell az igazsághoz, a tisztességhez és az őszinteséghez! Hogy ne mondjam, hogy különösen nektek, magyar fent említetteknek! Amúgy is ez a feladata az emberiség segítőinek, gyógyítóinak, vezetőinek, tanítóinak, de a magyaroknak valahogy másképp, ugye nem kell részleteznem? Vagy igen?