2012. február 21., kedd

Rád fér és ráfér a Földre is



 Sokadszor, sokadik helyen idézem, talán már unalmas: "Nem mértéke az egészségnek, ha jól tudsz alkalmazkodni egy alapjaiban beteg társadalomhoz." ~Jiddu Krishnamurti~  Azt, hogy beteg a társadalom (ma szinte kivétel nélkül mindenütt a Földön) és hogy valamennyire mindenki sérült, sok szakembertől hallani. Ugyanígy tudjuk azt is, hogy az emberek félkómában, alvajárva élik a mindennapjaikat.
 Hallani viszont arról is, hogy van megoldás és gyógyulási lehetőség. Fel kell ébredni!


 Ébresztő!!!                                         






 Az érzelmi gyógyulás és a tudatosság, vagyis hogy tudatában vagyunk annak, hogy mi fontos, mi az, ami értékes, ugye ránk fér. 
 Ha tudok róla, hogy valaki a környéken ingyen és bérmentve tanít meditációt, relaxációt és légzéstechnikákat, vagyis az éberséget és a tudatosságot elősegítő -azaz életbevágóan fontos- dolgokat, akkor ha tudatos vagyok és önmagamat értékelem, kihasználom a lehetőséget és elmegyek. Az embernek ugyanis arra van ideje, amire akarja. 
 Tudom, hogy sokkal többen is el tudnának jönni, mint ahányan jönnek, ezért írom ezt. Tudom azt is, hogy a fentiek szó szerint forradalmasíthatnák az életüket, ezért is írom. 


 Ha tudom, hogy valaki hozzám földrajzilag közel előadásokat tart szintén életbevágóan fontos témákról, olyan dolgokról, amik megváltoztathatják -akár forradalmasíthatják, nagyon pozitív értelemben- az életemet, akkor tudom, hogy van okom értékelni ezt és tudom, hogy ott a helyem. Sőt ha egy kicsit is jót akarok a hozzám közel állóknak, továbbítom nekik ezt a nagyon értékes információt, hogy ők is kihasználhassák ezt a lehetőséget. (Meghívó és ismertető ITT és ITT.)


http://www.facebook.com/soulstructures

 A csoportos meditációnak van egy másik nagy előnye: a rezgések által illetve telepatikus úton összekapcsolódunk a többi tudatos emberrel és a világszerte meditálók közösségével (címkéktől függetlenül), és hihetetlen erőket tudunk megmozgatni. Hihetetlen nagy mértékben előre tudunk lépni a béke, a nyugalom, a lelki egészség, az érzelmi kiegyensúlyozottság, a szociális érzékenység és éberség, a környezettudatosság és egy emberibb társadalom felé.