2012. április 13., péntek

Egy kiemelt visszajelzés

 Tímea levele annyira tele volt pozitív energiával, hogy az ő visszajelzésének külön szentelek egy bejegyzést. (Egyébként minden ügyfelem visszajelzése nagyon drága a szívemnek, örömöt jelentenek, ld Tapasztalatok menüpont). 

http://www.facebook.com/soulstructures
 "Nagyon örülök, hogy ennyire lelkesítő volt a visszajelzésem a jóslással kapcsolatban. Rám ugyanígy hatott az elemzésed.
Érdekes, hogy sokan mindig csak az eredményt várják, de soha nem figyelnek oda a tanácsokra, ami elvezethet a sikerekhez, pedig épp azokban van a lényeg. A kártya utat mutat a végső cél felé, nem pedig befolyásol minket, hiszen a döntés mindig és mindenkor csakis a mi kezünkben van. Az, hogy hogyan döntünk, teljes mértékben a mi felelősségünk, ami másra át nem ruházható.
Nagyon érdekesnek találtam, amit a nagyon régóta meglévő és folyamatosan rosszabb állapotot mutató "betegségemről" és sok más egyéb témával kapcsolatban is mondtál.

Ezt a "betegséget" (aminek kiváltó okaira orvosilag nem derült fény) nagyon régóta karmikusnak érzem, és erre megerősítést is kaptam a kártyáktól.
A hitem a gyógyulásban borzasztó erős!
Folyamatosan figyelem, hogyan alakulnak nálam az események, ezeket leírom a kis füzetembe és ezekből a sikerélményekből lehetne egy hosszabb levelet közölni. A Vonzás Törvénye hihetetlenül és észrevétlenül tud negatív és pozitív gondolatokat valóságossá teremteni.

Korábban már jártam más jósoknál, közöttük olyannál, akit a média is felkapott, mégsem kaptam semmilyen használható információt tőle/tőlük. Egyáltalán nem tartok hitelesnek egy olyan "médium" - ot aki az egyórás jóslásból 45 percet a saját sztorijainak elmesélésével tölt el.
De többé már nem foglalkozom vele/velük, hiszen megtaláltalak Téged :-)
Félelmetes, ahogy a kártyalapok helyettem "beszélnek" és egyúttal tisztán rávezetnek a megoldás útjára.
Nagyon - nagyon szépen köszönöm mégegyszer.
Igazi feltöltődést jelentett nálatok megélni és azután emailben is olvasni." ~Tímea