2012. július 18., szerda

Újhold, megújulás



(Figyeld a holdnaptárakat - ha pedig tanfolyamosom vagy, már van is saját holdnaptárod, vedd elő és ellenőrizd :-) )

 Használd ki te is az újholdat a megújulásra, az el- vagy újrakezdésre! Adj időt magadnak újhold napján este vagy akár reggel - ahogy időbeosztásod engedi, hogy meggyújts egy mécsest, leülj vele szemben, figyeld a lángot és hagyd az elmédet lenyugodni.



https://www.facebook.com/JuditAntalsPhotos
Aztán amikor kívül-belül elcsendesedtél, gondolkodj el azon, mire is vágysz valójában, mit is szeretnél megvalósítani? Milyen lesz az életed, ha ez megvalósul? Időzz el ennél a képnél és a megjelenő érzéseknél. 

Aztán hagyd megvalósulni! Ez azt is jelenti, hogy a következő napokban figyelj a megérzéseidre, a felmerülő ötletekre, légy nyitott, nehogy elmenekülj a megvalósulás elől. Például eszedbe juthat, hogy ki tudna segíteni és miben, mit tehetnél, merre indulj... Mozdulj együtt az univerzum ritmusával, így megvalósul, amire igazán, a szíved mélyén vágysz.  


 Egy író egy bizonyos jóseszközhöz mellékelt könyvében (amit most nem szeretnék reklámozni, mivel nekem nem igazán vált be) a felkészülés leírása részben írja: ha ennyit, hogy kérdésfeltevés előtt ellazulj, megteremtsd magadnak azt a néhány perc valódi(!) csendet, ezt nem vagy képes megtenni magadért, akkor bármi történik veled, megérdemled! Bármennyire is nem szeretem az említett könyvet, ebben, azt kell mondanom, igaza volt az írónak! Kemény és talán kicsit túl durva megfogalmazás, viszont a megdöbbentés által mégis átérzi az ember, hogy valójában ez mennyire  fontos.


 Elmondhatatlanul fontos! Ezért hangsúlyozom én ezt és tanítom mindenkinek, hogy teremtse meg magának ezt és nyilván nemcsak kérdésfeltevésnél és jóseszközök használatánál, hanem amúgy is! Naponta legalább egyszer, de jobb többször.


 Kellemes Újholdat mindenkinek! :-)


Like, g+1, twit , komment, megosztás - köszönöm a támogatást! :-)