2013. október 13., vasárnap

A L'art pour L'art társulat Londonban járt - a nevetés gyógyít ;-)(Judit új honlapja itt: http://www.antaljudit.com/ - még szerkesztjük, de már érdemes ránézni :-))És: "Aki él és nem boldog, az téved!"

 Bizony, itt jártak (hát nem aranyosak, hogy elgyüttek idáig? :-)) és éééééééééééén ott voltaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!! :-)))))))))))

Akarommondani mi ott voltunk! :-))))))

És előadás után még ott maradtak, kiosztottak ki tudja, hány száz autogramot, meg fényképezkedtek mindenkivel, és mindezt olyan aranyosan, kedvesen és magától értetődően, természetesen, hogy -ha ez egyáltalán lehetséges- mint művészek is és mint emberek is, még nagyobbak a szememben, mint korábban.

Róbert regényt is írt nekem, személyesen, aztán felkért táncolni. András rajzolt nekem szépet, csak nekem. :-D

Mi? Hogy nem hiszitek el? 

Bizonyítékom van rá! Alább megtekinthetitek! 

És hogy Besenyő Pista bácsi szavaival éljek: "IRIGYELIK, IGAZ????" 


Épp egy nappal az est előtt osztottam meg az egyik blogbejegyzésemet, benne az egyik kedvencemmel (itt megtalálod);


abban is a legnagyobb életbölcsességgel, amit ők igen frappánsan megfogalmaztak. :-) Nagy örömömre pont előadták azt a számot is. (Az összes, velük kapcsolatos bejegyzésem ITT.)


Szóval, ismét hatalmas köszönet Móninak, 

Zsoltnak, Andrásnak és Róbertnek -ezúttal az angliai magyarok immunrendszerének erősítéséhez is nagyban hozzájárultak! :-)

 Szomorú pillanataimban -ha neadjisten lesznek olyanok- csak előveszem ezeket a képeket és máris meg fogok vígasztalódni. :-)