2013. március 22., péntek

Egy kis feketemágia

 

 (Egyel korábbi írás a témában ITT.

Most fekete mágiát fogok tanítani vagy tippeket adni??? Biztos te sem gondoltad komolyan, kedves olvasóm. :-) 



Amatőr fotós énem legkedveltebb szerzeményei :-)

 Nem, de szeretnék a témáról nagyon komolyan
beszélni, mivel bármennyire is szeretjük kinevetni és komolytalan, gyerekes babonaságnak tartani az átok és a különféle rontási technikák erejét és hatását, a jeleit pedig nem komolyan venni, ezek a hatások bizony léteznek és vannak, akik ezzel profin tudnak élni és jól eljátszanak mások egészségével, nem egyszer életével!

 Úgyhogy 

  • 1. ha alaposan megvizsgáltad rejtélyes kudarcsorozatod, szerencsétlenség/baleset/anyagi csőd/stb sorozat okait életedben, már minden más lehetséges okot kizártál (rossz táplálkozás- és életmódbeli szokások, önbizalomhiány, hibás kommunikáció stb), de tényleg kizártad ezeket -ezek kizárásában szakember segíthet- és nem maradt más, mint ez, akkor amilyen hamar csak lehet, ugyancsak tárd a helyzetedet őszintén egy hiteles, megbízható szakember elé.

 Ilyenkor -ha valóban hiteles szakemberhez mentél- az első dolog annak megvizsgálása, pontos feltérképezése, hogy te magad mivel járultál hozzá a helyzet kialakulásához. Nem hibáztatásképpen, épp ellenkezőleg: azért, hogy tudj a hatalmadról és a kompetenciáról. Úgy gondolom, a szakembernek kutya kötelessége erre emlékeztetni téged és támogatni téged abban, hogy megtedd a szükséges lépéseket a hatalmad tudatos kézbevételében. Remélem egyértelmű: nem a mások, hanem önmagad, saját életed fölötti hatalomról beszélünk. Ha mások fölött gyakorolsz hatalmat, akkor megint a fekete mágia bizonyos fajtájánál tartunk...


  • 2. Aki ilyenekkel játszik, nyilván azért teszi, mert nincs tisztában azzal vagy nincs tudatában annak, hogy amit csinál, azt vissza is kapja, sőt, a többszörösét kapja vissza! Nem érdemes tehát ezzel szórakozni. Ellenben súlyos belső ellentmondásainkat érdemes feloldani, és a rengeteg drága kreatív energiát, amit mások életével való szórakozással és azzal töltünk, hogy démoni erőket zúdítunk mások illetve e világ nyakába, érdemes arra fordítani inkább, hogy jót tegyünk, alkossunk valami nagyszerűt, kiteljesítsük a bennünk lévő gigantikus potenciált, harmóniát teremtsünk és így tovább.

  • 3. Fontos a védelem is, amint azt tisztáztam az előzőleg belinkelt postban (tehát mégegyszer: ITT) de a legfontosabb a belső rendrakás, amiről szintén szó van az előző bejegyzésben. Tehát először is a belső ellenséget kell kiiktatni. Hiába védjük magunkat a vélt vagy valós külső ártalmaktól, ha egyrészt azok nem tesznek mást, mint belső folyamatokat tükröznek, másrészt a belső szabotázsainkkal újrateremtjük az ártalmas helyzeteket.



 Bővebb infó és kapcsolatfelvétel: katt ide, valamint kövess facebookon, hogy le ne maradj a rengeteg azonnal használható, akár életmentő információról, segítségről!

Ha tetszett, nyomj egy lájkot, majd "confirm" és "post to facebook" :-)