2014. június 15., vasárnap

Lennék inkább zsiráf... Interjú jön, jön
Sok alkalommal érzek szégyent, hogy emberi lény vagyok...


 Ilyenkor lennék inkább kutya, macska, majom vagy szinte bármi, csak nem ember...

Hogy miért is?

Tudom, ennyire azért nem szörnyű a helyzet, hiszen fejlődünk is; és egyre több ember ismeri fel, hogy abban a korban élünk, amikor minden, amit a természettel teszünk, kritikus jelentőségű lokálisan és globálisan is.

"Amit egy ország határain belül teszel, hatással van az egész

bolygóra" ~mondta Carl Sagan (az ezzel kapcsolatos bejegyzés és Carl
szavai hosszabban itt<<<)

 Amikor emberek csoportjai úgy gondolják, hogy egy bokros-ligetes parkot, ami a gyakorlatban egy élettel, nyüzsgéssel teli mini öko-
szisztéma, csak úgy lerombolhatunk és eltüntethetünk különösebb következmények nélkül azért, hogy parkolót, bevásárlóközpontot, gyárat és hasonlókat építsük a területre, olyankor mélységesen szégyellem magam amiatt, hogy én ezt az ostoba, tudatlan, rövidlátó fajt képviselem!

Készítettem egy interjút a Turbary Common Heatwatch team jelenlegi fejével - a képen a hölgy, aki baloldalt leghátul áll, ő az.

Amint látjátok, nagymamakorú hölgyről van szó. Frisseségével, a természet védelme és az azzal kapcsolatos oktatás, felvilágosítás iránti szenvedélyével és az aktivizmussal, amit csinál, sok fiatalt mélységesen megszégyenít! Például neki és néhány társának köszönhetjük, hogy még létezik olyan, hogy Turbary Common!!!

A képen azt a Bournemouth Echo nevű helyi lapban megjelent cikket látjátok, ami egyik közösségi szemétszedés alkalmával készült. A Turbary commont igyekeztünk szemétmentesíteni.

Az interjú pedig nemsokára jön!


Like, g+1, megosztás - mindez támogatás és tényleg sokat jelent! Köszönöm!